Kantoorverlichting – Verlichting werkplek

Opzoek naar kantoorverlichting? Het lichtplan dat wij voor uw kantoor ontwerpen verbetert het kantoorleven, bespaart energie en creëert een inspirerende werkplek.

Wij houden standaard rekening met genormeerde UGR-waarden (verblindingswaarden) en Lux-waarden (hoeveelheid licht):

 • geen vervelende lichtweerkaatsingen op uw computer
 • geen verblinding van uw medewerkers
 • altijd de juiste hoeveelheid licht
 
Lichtadvies kantoorverlichting

Wij adviseren u ook om gebruik te maken van slimme verlichting, bv. indien uw medewerkers even weg zijn dat het licht automatisch kan terug dimmen naar 10% zodat er altijd lichtbrand maar u ook direct bespaard op uw energierekening.

Lichtplan kantoor

Kantoorverlichting is een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Wij hebben al jarenlange ervaring met het geven van lichtadvies, het leveren van led armaturen en het ontwerpen van een verlichtingsplan voor uw kantoor. Door onze ervaring in werkplek verlichting zijn wij in staat om voor ieder kantoor een passend lichtadvies uit te brengen met een bijhorend lichtplan en led armaturen. Bij verlichting van de werkplek maken wij gebruik van energiezuinige verlichting

De lichtconcepten van Profit Light hebben een unieke stijl waar rekening gehouden wordt met de stijl van de opdrachtgever, de architect, het gebouw, de ruimtes en de vormgeving van de led armaturen. Innovatie, functionaliteit, de nieuwste energierichtlijnen en verlichtingstechnieken nemen wij standaard mee in ons kantoor lichtplan.


Kantoorverlichting

Ook kunnen wij uw kantoorverlichting voorzien van slimme verlichting. Buiten het feit dat wij al gebruikmaken van de led technieken, adviseren wij ook sensorverlichting om uw winst te verhogen. Sensorverlichting, ook wel aanwezigheidsdetectie, gaat automatisch uit bij geen aanwezigheid. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat de verlichting uitvalt bij geen beweging. Indien u wenst om tijdens kantooruren voldoende licht te hebben, stellen wij uw verlichting zo in zodat er altijd minimaal 20% van uw verlichting brand. Bij detectie wordt dit automatisch verhoogd naar 100%.

Tijdens het ontwerp van kantoorverlichting staat u als eindgebruiker bij ons altijd centraal. Verlichting mag niet hinderlijk zijn, het moet de werksfeer juist verbeteren! Goede verlichting zorgt voor een betere gezondheid van de medewerkers van uw bedrijf.

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u nieuwe led armaturen nodig?

Contacteer Profit Light voor een passend lichtplan en lichtadvies op maat.

Verlichting werkplek

Het lichtplan voor uw kantoor dat wij ontwerpen zorgt middels optimale verlichting van de werkplek voor:

 • Lager ziekteverzuim
 • Hoger productiviteit
 • Beter zicht op computerschermen en bureaus
 • Goed werkcomfort
 • Lager energieverbruik en energiekosten
 • Nauwelijks tot geen verblinding op uw computerschermen
 • Minder onderhoudskosten
 • Voldoet aan de vereiste normen van kantoorverlichting

Lichtplan aanvragen.

Profit Light helpt u graag met een passend lichtplan. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. 

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contactformulier