Verlichten is ons passie

Professioneel lichtplan & lichtadvies op uw locatie.

Profit Light helpt u graag met een passend lichtadvies. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. Of u de beleving wilt optimaliseren, emotie wilt creëren of uw winstgevendheid wilt verhogen. Wat uw doel ook is, Profit Light helpt u graag.

Lichtplan

Het plan dat wij voor u ontwerpen bestaat uit onder andere een 3D gesimuleerd plan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij u van tevoren zien hoe uw winkel, showroom, kantoor, magazijn, huis, appartement en/of uw andere ruimte eruit komt te zien. Zodat we niet voor verrassingen komen te staan en dat alles perfect past bij uw imago, doelgroep en marketingconcept.

Lichtadvies

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van professionele verlichting voor (retail) bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Of het nou gaat om winkelverlichting, kantoorverlichting of magazijnverlichting wij houden rekening met de meest energiezuinige verlichting en de nieuwste lichttechnologieën. Wij stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren.

Lichtadvies op locatie