Professioneel lichtplan & lichtadvies

Profit Light zorgt voor een vakkundig lichtplan en lichtadvies op maat. 

Lichtplan & Lichtadvies

Profit Light helpt u graag met een passend lichtplan. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. Of u de beleving wilt optimaliseren, emotie wilt creëren of uw winstgevendheid wilt verhogen. Wat uw doel ook is, Profit Light helpt u graag.

Lichtplan

Het plan dat wij voor u ontwerpen bestaat uit onder andere een 3D gesimuleerd plan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij u van tevoren zien hoe uw winkel, showroom, kantoor, magazijn, huis, appartement en/of uw andere ruimte eruit komt te zien. Zodat we niet voor verrassingen komen te staan en dat alles perfect past bij uw imago, doelgroep en marketingconcept. 

 
 

Lichtadvies

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van professionele verlichting voor (retail) bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Of het nou gaat om winkelverlichting, kantoorverlichting of magazijnverlichting wij houden rekening met de meest energiezuinige verlichting en de nieuwste lichttechnologieën. Wij stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren

Lichtplan en projectverlichting op maat

Lichtplan aanvragen.

Profit Light helpt u graag. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. 

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contactformulier