Verlichting leasen

Bij Profit Light snappen wij dat een investering in ledverlichting en slimme verlichting een behoorlijke hap uit uw budget kan zijn. Soms vraagt deze investering zoveel dat u het niet in één keer kunt bekostigen. Desondanks wil u graag de overstap maken naar ledverlichting.

Bijvoorbeeld omdat uw huidige verlichting uitvalt, energie vreet, uw lichtplan niet meer past bij uw huidige interieur of gewoonweg omdat u uw CO2 uitstoot wil verminderen en energie wil besparen.

Wat de reden ook is, Profit Light biedt samen met zijn partners en ondernemers de kans tot het leasen van ledverlichting.

Hoe werkt verlichting leasen?

Allereerst plannen we een afspraak bij u. Tijdens deze afspraak wordt uw verlichting besproken en geïnventariseerd en zal er een lichtrapport worden opgesteld. Ook zal de lichtadviseur met u praten over uw wensen ten aanzien van de verlichting en de voorwaarden om in aanmerking te komen voor het leasecontract.

Vervolgens zal de lichtadviseur met een lichtplan, lichtadvies en een offerte komen waarin hij alles nauwkeurig uiteenzet. Ondertussen onderzoekt een van onze partners of u voldoet aan alle voorwaarden en komt uiteindelijk met een leaseconstructie op basis van de eventuele besparingscalculatie. Indien u akkoord gaat met de offerte van Profit Light en het leasecontract, zullen de spullen aan u worden geleverd.

Kom ik in aanmerking?

Of u in aanmerking komt voor het leasen van verlichting, is van tevoren moeilijk in te schatten. Vraag de lichtadviseur naar de voorwaarden en hij zal u helpen. Onze partner neemt de uiteindelijke beslissing of u in aanmerking komt voor een leasecontract.

Lichtplan aanvragen.

Profit Light helpt u graag met een passend lichtplan. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. 

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contactformulier