Winkelverlichting

Breng uw winkel tot leven en verhoog de verblijfsduur van uw klanten en uw winst.

Met de juiste winkelverlichting kunt u uw identiteit positioneren die uw klanten aanspreekt en inspireert. Zorg voor een lichtplan van Profit Light zodat u flexibel blijft en uw merk identiteit behoud.

Lichtplan winkelverlichting

Profit Light is gegroeid door het geven van lichtadvies aan winkeliers en retailers en het leveren van de bijbehorende led armaturen. Het lichtplan voor uw winkel dat wij voor u ontwerpen bestaat uit een volledig uitgewerkt lichtplan in 3D. Hiermee laten wij van tevoren zien hoe de winkelverlichting eruit komt te zien nog voordat uw winkel voorzien wordt van onze armaturen. Het blijft niet alleen bij een papieren ontwerp, wij laten u ook het beoogde effect van de winkelverlichting zien in uw ruimte. Op deze wijze weet u zeker dat het winkel lichtplan, lichtadvies en de led armaturen aansluiten bij al uw wensen en eisen.


Bel nu

Winkelverlichting - Retail verlichting - Spots
Winkelverlichting - Retail verlichting - Spots

Het effect van winkelverlichting

Een voorbeeld: Heeft u een looppad en wilt u uw schappen/rekken goed uitlichten met led armaturen? Gebruik dan minder licht in de looppaden. Zo krijgt u automatisch een routing in uw winkel en legt u door middel van de juiste led armaturen de nadruk op uw schappen/rekken. Dit zorgt voor een lagere investering, een lager energieverbruik en het verhoogt de beleving van uw winkel!

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u nieuwe led armaturen nodig?

Contacteer Profit Light voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat.


Bel nu

Lichtplan aanvragen.

Profit Light helpt u graag met een passend lichtplan. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. 

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contactformulier