LED verlichting en lichtadvies.

  • Lichtadvies of demo opstelling op uw locatie?
  • Lichtkleur op uw locatie bepalen
  • Type armatuur zien en ‘voelen’
  • Direct zichtbaar lichteffect
  • Bel of mail ons voor een afspraak


Pinta in-track Railspot

€69,-


Bekijk product


Sintra Railspot

Vanaf €69,-


Bekijk product


STIO 3-fase Railspot

€59,-


Bekijk product

Een winstgevend lichtplan

Profit Light helpt u graag met een passend lichtplan. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. 


Lichtplan

Het lichtplan dat wij voor u ontwerpen bestaat uit onder andere een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij u van tevoren zien hoe uw winkel, showroom, kantoor, magazijn, huis, appartement en/of uw andere ruimte eruit komt te zien. Zodat we niet voor verrassingen komen te staan en dat alles perfect past bij uw imago, doelgroep en marketingconcept. 

  

Lichtadvies

Voor het maken van een juist lichtplan staat Profit Light voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van professionele verlichting voor (retail) bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Of het nou gaat om winkelverlichting, kantoorverlichting of magazijnverlichting wij houden, bij het maken van een lichtplan en ieder lichtadvies op maat, rekening met de meest energiezuinige verlichting en de nieuwste lichttechnologieën. Wij stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren

Lichtplan en projectverlichting op maat

Lichtplan aanvragen.

Wilt u meer informatie omtrent onze producten of een passend lichtpland? Profit Light helpt u graag. Wij stellen vast wat voor verlichting uw gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren. 

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contactformulier